donderdag 10 december 2015

Big Bazar in Boreel

De discounter Big Bazar heeft eind november de plaats ingenomen van de Blokker aan het Boreelplein in Deventer. Big Bazar is een keten van discountwinkels en onderdeel van de Blokker Holding.

Werken bij Big Bazar











Niet meer de vertrouwde oranje blokjes met witte letters sieren het pand, maar de wat schreeuwerige oranje-roze kleuren van BIg-Bazar. Met vlaggen, borden, ballonnen en een mega-winkelwagentje maakt de nieuwe winkel duidelijk dat ze er is. Grote keus, kleine prijs is hun slogan.

Segment
Big Bazar is een winkel in het goedkope segment en vergelijkbaar met Euroland, Xenos, Action, Hollands Handelshuis, Kruidvat en Wibra wat opzet en uitstraling betreft. Volgens mij heeft Big Bazar al eerder in Deventer een vestiging gehad aan de Lange Bisschopstraat.

Wat verkopen ze bij Big Bazar?
Volgens de online folder is dat:
* speelgoed
* tafelen en koken
* kerstartikelen
* verzorging en make-up
* kleding en textiel
* schoon en handig
* hobby

Verkoopmedewerker

Hoe ziet de winkel eruit?
De Big Bazar is wat minder gezellig opgezet dan de Blokker. Echt een discount-sfeertje hangt er. Opvallend is wel dat er relatief veel personeel rondloopt in bijpassende bedrijfspolo's. Het is bij de kassa ook duidelijk drukker dan dat het bij Blokker was. Komt dat doordat veel mensen nog nieuwsgierig zijn naar deze nieuwe winkel, of past Big Bazar inderdaad beter op deze plek in de stad dan de nevenvestiging van Blokker.

Werken bij Big Bazar
Opvallend is dat er naast de site van Big Bazar ook een website www.werkenbijbigbazar.nl is, waar alle vacatures en stageplekken bij de winkelketen in heel Nederland worden geplaatst. 

Een overzichtje van de op dit moment beschikbare functies.
  • Assistent Shopmanager
  • Bedrijfsleider / Bedrijfsleider XL
  • Hulpkracht / Hulpkracht (Budget)
  • Junior Inkoper
  • Najaarskracht
  • Stagiair (BOL stage)
  • Stagiair P&O (MBO)
  • Verkoopmedewerker / (BBL-er) / (België) / (Budget)
  • Vulploegmedewerker
  • Waarnemend Bedrijfsleider
Werken in Deventer
Voor de nieuwe vestiging in Deventer staan er nu deze drie vacatures op.


Verkoopmedewerker (BBL-er)
Wil jij graag een officieel landelijk erkend MBO-diploma halen waarbij je werken en leren goed kunt combineren, dan is een opleiding volgen via Big Bazar B.V. een mooi kans!
Stagiair (BOL stage)
Wil jij tijdens je opleiding ervaring opdoen met het werken bij in de detailhandel? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een stage in een van onze winkels te volgen.


Bedrijfsleider XL

Als Bedrijfsleider XL ben je eindverantwoordelijk voor een van onze grootste vestigingen zowel in omzet als vloeroppervlakte. Deze filialen zijn het boegbeeld van de formule Big Bazar.

Wat houdt de functie in?

Als Bedrijfsleider XL bij Big Bazar ben je van alle markten thuis. Als je met de Rayonleider overlegt over de strategie van het filiaal, ben je even commercieel manager. Komt er vlak daarna een lading goederen binnen, dan steek je net zo makkelijk de handen uit je mouwen. Voor de klanten ben je verkoper of een productspecialist. Voor jouw team ben je een motiverende coach. Zo heb je als bedrijfsleider een uitdagende job.
De werkzaamheden en verantwoordelijkheden van een Bedrijfsleider zijn als volgt:
  • Je draagt zorg dat klanten zo optimaal mogelijk bediend worden;
  • Je draagt zorg voor een optimale verzorgde winkeluitstraling;
  • Je bent kostenbewust en realiseert de commerciële doelstelling van het filiaal;
  • Je draagt zorg voor een efficiënte planning en organisatie van de personeelsbezetting, verkoopstrategie en bewaakt de doelstellingen van je filiaal;
  • Je draagt zorg voor de werving, selectie, opleiding, begeleiding en beoordeling en motivatie van jouw verkoopteam.
Meer info: 
http://www.werkenbijbigbazar.nl/64/Vacatures/1609/Bedrijfsleider-XL







Geen opmerkingen:

Een reactie posten